fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,947.00-0.42%
  • ethereumEthereum$1,879.54-0.88%
  • ElrondElrond$60.33-1.40%

Anonymous începe o investigație împotriva lui Do Kwon

Anonymous, una dintre cele mai mari şi cunoscute grupări de hacking din lume, a postat un clip pe Youtube avertizând fondatorul Terraform Labs, Do Kwon. Prin intermediul videoclipului, organizaţia îi declară război, cerând acestuia pedeapsa cu închisoarea pentru faptele sale cu privire la declinul Terra Luna.

În videoclip, Anonymous susţine ca prăbuşirea Terrei a fost premeditată şi pregătită, iar Do Kwon reuşea să sustragă peste 80 de milioane de dolari pe lună în urma faptelor sale. Aceştia susţin că fondatorul trebuie să fie responsabil pentru pierderea miliardelor de dolari ai investitorilor. Au menţionat de asemenea şi de eşecul pe care l-a avut proiectul Basic Cash, fondat tot de către Do Kwon.

„Sperăm că asculți asta, Kwon. Din păcate, nu se poate face nimic pentru a remedia daunele pe care le-ai făcut. Singurul lucru pe care îl putem face în acest moment este să vă tragem la răspundere și să ne asigurăm că vă predați justiției cât mai curând posibil.”

Nu cu mult timp în urmă, statul coorean a început o investigaţie împotriva Terraform Labs. Autorităţile au format o echipă formată din programatori şi agenţi de operațiuni speciale pentru a investiga tot parcursul proiectului.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.