fbpx
  • bitcoinBitcoin1.01%
    $28,825.00
  • ethereumEthereum-0.31%
    $1,815.74
  • elrond-erd-2MultiversX-3.30%
    $43.48

Binance suspendă temporar transferurile în dolari

Binance, unul dintre cele mai importante schimburi de criptomonede din lume, a anunțat suspendarea temporară a transferurilor în dolari începând de mâine, 8 februarie 2023. Suspendarea este rezultatul retragerii suportului de la anumite bănci, conform unei declarații a companiei pe Twitter. Exchange-ul a subliniat că toate celelalte activități de tranzacționare și transfer vor rămâne neafectate de suspendare.

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a comentat situația, spunând că „s-au așteptat unele eșecuri de la incidentele de anul trecut”, referindu-se la căderea FTX și la problemele legale ale fondatorului său. Zhao a mai declarat că Binance va oferi mai multe informații despre suspendare și un timp estimat pentru reluarea operațiunilor atunci când este posibil.

Binance continuă să fie un jucător important pe piața de crypto, cu peste 350 de active listate și un volum zilnic de tranzacționare de aproximativ 38 de miliarde de dolari. În timp ce suspendarea transferurilor USD poate cauza unele neplăceri unui număr mic de utilizatori, exchange-ul își propune să reia operațiunile cât mai curând posibil.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *