fbpx
  • bitcoinBitcoin2.01%
    $28,807.00
  • ethereumEthereum0.19%
    $1,820.81
  • elrond-erd-2MultiversX-2.40%
    $43.49

SBF nu are voie să folosească servicii de mesagerie criptată

Exchange-ul FTX, a cunoscut o serie de provocări legale în ultimele luni, fostul său CEO, Sam Bankman-Fried, fiindu-i interzis să folosească anumite aplicații de mesagerie. Un acord recent între avocații lui Sam și procurorii federali îi interzice fostului CEO să folosească aplicații de mesagerie criptate, inclusiv Signal. Bankman-Fried este încă capabil să comunice eficient prin diferite alte metode, inclusiv WhatsApp, cu tehnologia de monitorizare în vigoare pentru a înregistra și păstra toate comunicările.

Interdicția vine în urma acuzațiilor procurorilor conform cărora Bankman-Fried a încercat să contacteze angajații FTX pentru a le influența mărturia. Bankman-Fried ispășește o pedeapsă cu arest la domiciliu și se confruntă cu un proces federal în Manhattan, care va începe în octombrie.

CEO-ul FTX, John Ray, a depus mărturie în cadrul procedurii de faliment din Districtul Delaware pe 6 februarie, dezvăluind dificultățile cu care s-a confruntat la preluarea companiei în noiembrie 2022. El a declarat că s-a străduit să adune informații despre conturile bancare, personale, asigurări, și veniturile când a început și s-a confruntat cu un hack în prima zi în funcția de CEO.

Pe măsură ce luptele legale continuă, viitorul FTX rămâne incert, rezultatul procesului lui Sam Bankman-Fried fiind așteptat să aibă un impact semnificativ asupra companiei.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *