fbpx
  • bitcoinBitcoin4.26%
    $26,810.00
  • ethereumEthereum3.26%
    $1,875.25
  • elrond-erd-2MultiversX-0.40%
    $36.27

Binance suspendă retragerile în lire și euro pentru userii din UK

binance uk

 

Ca răspuns împotriva acțiunilor autorităților de reglementare britanice, Binance a blocat retragerile de lire (GBP) și euro (EUR) pentru cetățenii din UK.

Anunțul apare la câteva zile după ce Clear Junction, un provider global de sisteme de plată și unul dintre cei mai importanți parteneri europeni ai Binance, a confirmat că nu va mai facilita plăți fiat pentru exchange.

Pe lângă Clear Junction, câteva bănci din Marea Britanie au interzis clienților săi să cumpere cryptomonede pe Binance, printre care Barclays și Santander, motivul fiind avertismentul publicat de autoritatea fiscală din țară, FCA, în legătură cu Binance Group.

Oficialii FCA au declarat spre sfârșitul lunii iunie 2021 că Binance nu are autorizație de funcționare în țară. De atunci, alte instituții de reglementări de pe glob au urmat acest exemplu.

Asta e a doua dată când Binance întrerupe retragerile de fonduri în UK, după ce un al partener, Faster Payouts, a încheiat parteneriatul cu exchange-ul.

Binance este cel mai mare exchange din lume, cu un volum de trading zilnic de 14 miliarde de dolari, în timp ce următorul exchange, Huobi, este pe locul doi cu un volum de 2.6 miliarde, urmat de Coinbase cu 1.4.

Reamintim că deși autoritatea fiscală britanică a avertizat cetățenii cu privire la cumpărarea de cryptomonede pe Binance, aceștia nu au interzis trading-ul pe platformă, din moment ce nu este o activitate regulată de ei.

Unele bănci însă, ca cele menționate mai sus, au putut însă să taie accesul clienților la plățile cu cardurile de credit/debit pentru tranzacțiile legate de Binance.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *