fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,172.001.49%
  • ethereumEthereum$3,556.684.77%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.123.07%

Binance facilitează depozitele în $USDT pe rețelele Arbitrum One și Optimism

Binance face un pas major pentru extinderea disponibilității Tether (USDT) pe rețelele Arbitrum One și Optimism. Ce implică această integrare și ce trebuie să știi ca utilizator?

Binance integrează cu succes USDT pe Arbitrum One și Optimism

Binance, una dintre cele mai mari și mai respectate exchange-uri crypto, a reușit să integreze cu succes Tether (USDT) pe rețelele Arbitrum One și Optimism. Acest pas marchează un moment important pentru Binance și extinde disponibilitatea USDT pe aceste rețele. În acest moment, depozitele cu stablecoin-ul Tether (USDT) sunt posibile pe rețelele Optimism și Arbitrum One.

Depozitele și retragerile în USDT

Odată cu această integrare, utilizatorii care fac tranzacții cu USDT pot beneficia de avantajele și serviciile oferite de aceste rețele. Cu toate acestea, Binance va permite retragerile în Tether (USDT) pe rețelele Arbitrum One și Optimism numai dacă există depozite suficiente pentru a susține operațiunea. Binance a precizat că utilizatorii vor fi informați printr-o declarație separată atunci când retragerile vor fi disponibile.

Binance se angajează în DeFi

Această integrare a Tether (USDT) pe rețelele Arbitrum One și Optimism evidențiază angajamentul Binance de a-și extinde ofertele și de a oferi opțiuni îmbunătățite utilizatorilor săi în ecosistemul financiar descentralizat (DeFi).

Arbitrum One și Optimism: clarificări despre USDT

Este esențial să se înțeleagă că Tether (USDT) pe rețeaua Arbitrum One este un token legat și nu poate fi răscumpărat cu Tether, deoarece nu a fost emis direct de către Tether. Contractul inteligent pentru Tether (USDT) pe rețeaua Optimism este supervizat de Fundația Optimism. Este esențial de înțeles că acest contract inteligent nu este emis de Tether și nu poate fi răscumpărat cu Tether, dar utilizatorii încă pot utiliza Tether (USDT) pentru o varietate de tranzacții și activități pe rețeaua Optimism.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *