fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,620.004.29%
  • ethereumEthereum$3,487.592.69%
  • elrond-erd-2MultiversX$35.891.82%

Polygon Integrează Deutsche Telekom ca și Validator

Subsidiara celui mai mare furnizor de telecomunicații din Europa va oferi servicii de staking și validare.

Deutsche Telekom, un nou validator în lumea blockchain

Polygon, lider în domeniul scalării Ethereum, a anunțat că Deutsche Telekom, cel mai mare furnizor de telecomunicații din Europa după venituri, se va alătura rețelei sale PoS ca validator. Această colaborare marchează un progres important pentru Deutsche Telekom MMS în vederea exploatării potențialului tehnologiei blockchain.

O rețea eficientă pentru tranzacții de tip Ethereum

Polygon PoS este o rețea Ethereum sidechain concepută pentru a oferi o alternativă de cost redus la tranzacțiile pe rețeaua principală Ethereum. Rețeaua este securizată de 100 de validatori. Michael Blank, COO la Polygon Labs, a afirmat că acest parteneriat deschide calea către mai multe afaceri pentru a adopta blockchain-ul.

Staking și servicii de validare pentru Deutsche Telekom MMS

Deutsche Telekom MMS, o subsidiară care oferă servicii digitale pentru întreprinderi mari și medii, va oferi, de asemenea, servicii de staking și validare pentru Polygon Supernets. Supernets permit întreprinderilor și aplicațiilor să lanseze blockchains specifice aplicațiilor pe Layer 3, păstrând în același timp garanțiile de securitate ale Ethereum.

O creștere a taxelor Ethereum în mijlocul nebuniei tranzacționării Memecoin

Mișcările Polygon pentru a-și extinde suita de soluții de scalare ar putea fi binevenite, având în vedere că taxele medii de tranzacție au crescut mai mult de două ori față de nivelul minim al pieței de anul trecut. Congestionarea este determinată în mare măsură de creșterea tranzacțiilor cu memecoins.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *