fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,273.002.23%
  • ethereumEthereum$4,294.3410.99%
  • ElrondElrond$256.278.73%

Binance creează un fond de investiții crypto în valoare de 1 miliard de dolari

binance fond

Cei din spatele Binance Smart Chain (BSC), blockchain-ul creat de Binance, au anunțat marți, 12 octombrie, crearea unui fond de investiții crypto menit să accelereze adopția tehnologiei blockchain și a asset-urilor digitale.

Conform anunțului, jumătate din sumă va fi alocată unor investiții care vor ajuta la dezvoltarea sectoarelor DeFi, gaming, metaverse, VR (Virtual Reality), AI (Artificial Intelligence) și serviciilor financiare bazate pe blockchain.

Alte 300 de milioane de dolari vor fi utilizate pentru programe de tip ”builder” – legate de educație, care ajută oamenii să înțeleagă cum funcționează aceste tehnologii – iar 100 de milioane vor fi folosite pentru programe de recompense și dezvoltare de talent.

“With the $1 billion initiative, our focus will be widened to building cross-chain and multi-chain infrastructures integrated with different types of blockchains.”

… a afirmat Gwendolyn Regina, director de investiții al fondului Accelerator din cadrul BSC. Ecosistemul BSC a devenit rapid unul dintre cele mai utilizate din spațiul crypto, cu peste 1 milion de useri activi în peste 900 de aplicații descentralizate.

Deși rețeaua Ethereum găzduiește deja peste 3000 de astfel de aplicații, mulți entuziaști crypto sunt activi și pe alte blockchain-uri, în mare parte din cauza taxelor mari de pe Ethereum. Reamintim aici că în unele cazuri, când rețeaua Ethereum este foarte aglomerată, taxele pot depăși 100 de dolari per tranzacție, în timp ce cele de pe BSC sunt de ordinul a câtorva dolari.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *