fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,729.000.97%
  • ethereumEthereum$4,196.918.13%
  • ElrondElrond$251.356.40%

Coinbase va lansa în curând un marketplace NFT

coinbase nft

Cei de la Coinbase vor lansa în curând un marketplace NFT ce va oferi userilor posibilitatea de a minta, cumpăra, vinde, vizualiza și descoperi NFT-uri. Anunțul a fost făcut pe blogul oficial al exchange-ului ieri, pe 12 octombrie.

”Creating an NFT should be as simple as tapping a few buttons. Anything more complicated is a barrier to creativity.”

Accentul va fi deci pus pe o interfață user-friendly, precum și funcționalități sociale (social features) ce vor permite userilor să interacționeze între ei. În mod interesant, cei de la Coinbase spun că acesta va fi un marketplace descentralizat.

În faza inițială, marketplace-ul va fi compatibil cu tokeni de tip ERC-721 și ERC-1155, suport pentru alte blockchain-uri și standarde fiind plănuit în viitor. Cei de la Coinbase plănuiesc și introducerea unei funcționalități tip ”feed,” similară cu cea de pe rețelele de socializare.

Această funcție va sugera proiecte sau NFT-uri similare cu cele accesate anterior de useri. A fost creat deja un waitlist pentru early acces la noul marketplace, cei interesați putându-se înregistra pe site-ul oficial al marketplace-ului.

Reamintim aici că volumul de trading de NFTs în Q3 al 2021 a explodat de-a dreptul, în parte datorită popularizării jocurilor de tip P2E (Pay-to-Earn), Axie Infinity fiind cel mai popular dintre acestea la ora actuală.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *