fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,754.004.80%
  • ethereumEthereum$3,495.453.19%
  • elrond-erd-2MultiversX$36.002.48%

Ben.eth Își Lansează un Nou Proiect După Trei “Rugpulls” Într-o Lună

Inflencerul crypto, Ben.eth, lansează un nou proiect după trei înșelătorii majore. După BEN, PSYOP și LOYAL, se pare că Ben.eth are un nou as în mânecă.

Un nou joc în lumea cripto

Cunoscutul influencer crypto Ben.eth a lansat astăzi un nou proiect, după ce în ultima lună a lăsat în urmă trei „rug pulls” cu pierderi substanțiale pentru urmăritorii săi. Ultimul său proiect implică lansarea a 10.000 de NFT-uri de culoare portocalie, cu un preț de lansare de 0.1 ETH.

BEN, PSYOP și LOYAL – Toate prăbușite

Ben.eth a lansat un token numit $BEN, care a fost „rug pull” la scurt timp după lansare, influencerul câștigând milioane de dolari din acest scheme. Curând după acest incident, a anunțat un alt proiect, PSYOP, promițând că de data aceasta va fi diferit. În ciuda promisiunilor, Ben.ETH a lichidat întregul stoc de token-uri, rămânând cu milioane de dolari, iar proiectul său a devenit inutil.

Apoi a venit LOYAL, al treilea proiect al său. De data aceasta, Ben.ETH a promis că va aloca 33% utilizatorilor care cumpără tokenul în pre-vânzare. În ciuda acestor promisiuni, a reușit să facă un alt „rug pull”, lăsând în urmă și mai multe victime.

NFT-uri portocalii și Twitter Blue

După trei “rug pulls”, Ben.eth a lansat o colecție de 10.000 de NFT-uri pătrate portocalii la prețul de 0.1 eth. Colectia a fost vândută în 15 minute și prețul de bază este deja sub prețul de lansare. Conform ultimului său tweet, NFT-ul portocaliu FF6000 vine cu o insignă portocalie pe profilul tău de Twitter, plus Twitter Blue.

Un recent raport al firmei de securitate blockchain Beosin arată că pierderile din cauza „rug pulls” și a scamurilor au depășit pierderile din atacurile asupra protocoalelor DeFi. S-au înregistrat pierderi de peste 45 de milioane de dolari în urma a doar șase incidente de „rug pull” și scamuri, în timp ce 10 atacuri asupra protocoalelor DeFi au cauzat pierderi de doar 19,7 milioane de dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *