fbpx
  • bitcoinBitcoin$63,934.00-4.61%
  • ethereumEthereum$3,067.27-4.67%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.93-2.18%

Tradesilvania stimulează adoptarea criptomonedelor oferind EGLD gratuit noilor utilizatori

Într-o mișcare impresionantă de a încuraja utilizarea platformei, Tradesilvania, un popular exchange crypto românesc, oferă acum 0.05 $EGLD gratuit fiecărui nou utilizator.

Promoția Tradesilvania

Începând cu 1 iunie și până la 30 iulie 2023, oricine se înregistrează pe platforma Tradesilvania va beneficia gratuit și garantat de 5% dintr-un EGLD, fără alte condiții. Acest bonus de bun venit nu numai că ajută la înțelegerea pieței crypto, dar oferă și o oportunitate de a avea primele tale tokenuri fără a investi un leu.

Cum să primiți bonusul

Pentru a profita de această ofertă, trebuie doar să deschizi un cont pe platformă, accesând linkul https://app.tradesilvania.com/register. În cel mult 5 zile de la înregistrare, vei primi garantat 0.05 EGLD. Acest premiu poate fi utilizat în cadrul limitelor aplicației.

Despre Tradesilvania

Tradesilvania este un exchange crypto românesc cunoscut pentru simplificarea interacțiunii în app. Utilizatorii au acces gratuit la Crypto Club, un spațiu unde pot învăța mai multe despre ecosistemul crypto. Varsta minimă pentru a participa la această campanie este de 18 ani.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *