fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,223.000.41%
  • ethereumEthereum$2,023.66-0.18%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.21-2.30%

Cathie Wood de la Ark Invest este optimistă cu privire la industria crypto

În ciuda colapsului FTX și a declinului consecutiv al pieței criptomonedei, fondatorul și CEO-ul Ark Invest, Cathie Wood spune că preţul Bitcoin va ajunge la 1 milion de dolari până în anul 2030. De asemenea, ea pare nederanjată de prăbușirea prețurilor Bitcoin Trust (GBTC) de la Grayscale, deoarece compania ei a achiziționat alte 176.945 de acțiun în valoare de aproximativ 1,5 milioane de dolari. Acum o săptămână, compania a cumpărat alte acțiuni de 273.000 USD. Acest lucru a fost o surpriză, deoarece a avut loc pe fondul turbulențelor severe ale pieței cauzate de catastrofa FTX.

„Uneori trebuie să treci printr-o criză pentru a-i vedea pe supraviețuitori. Bitcoin iese din asta mirosind a trandafir.” a transmis Cathie.

 

Singurul dezavantaj în opinia acesteia este reprezentat de interesul redus din partea instiitutilor majoare. Entuziasmul față de BTC ar trebui să revină în următorii doi ani, ceea ce înseamnă că își va atinge adevăratul potențial până în 2030, a concluzionat executivul Ark Invest.

GBTC este cel mai mare fond bitcoin și gestionează peste 635.000 BTC. În momentul scrierii articolului, această sumă este egală cu aproape 10,5 miliarde de dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *