fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.82%
    $22,830.00
  • ethereumEthereum-4.16%
    $1,567.70
  • elrond-erd-2MultiversX-6.07%
    $42.26

CZ Binance : Bitcoin ar putea ajunge la 69.000 $ doar în 2024

Fondatorul Binance a spus că dacă oamenii ar fi ştiut în 2018 ca Bitcoin va ajunge la 20.000$, aceştia ar fi fost foarte fericiţi. Acelaşi lucru se întâmplă şi acum. Nimeni nu poate prezice exact ce se va întâmpla, dar acesta recunoaşte faptul că cel mai probabil va dura o perioadă până când Bitcoin va atinge un nou maxim istoric.

În 2018 Bitcoin era 3.000$. Dacă spuneai cuiva că va ajunge la suma de 20.000$, acesta ar fi fost foarte fericit. Probabil că va dura câteva luni sau câţiva ani. Nimeni nu poate prezice viitorul.”

Chiar dacă nimeni nu poate prezice viitorul, preţul Bitcoin a crescut semnificativ în ultimii 4 ani. E vorba doar de perspectiva temporală. Potrivit CZ, diferenţa dintre cel mai mic punct şi punctul maxim anterior este doar o dovadă a faptului că Bitcoin este o structură puternică.

Din ianuarie 2021, piaţa crypto a scăzut continuu, iar acest lucru a pus probleme multor proiecte şi companii din industrie. Cu toate acestea, CEO-ul Binance a declarat că platformă sa încă creşte şi face angajări. Recent, compania a anunţat un parteneriat încheiat cu Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai bogaţi şi valoroşi oameni ai fotbalului.

Câștigătorul de cinci ori Balon D’or își unește forțele cu Binance pentru a oferi o experiență unică pentru fanii fotbalului din întreaga lume, cu o serie de colecții NFT care se vor lansa exclusiv pe platforma oficială Binance. Utilizatorii înregistrați din anumite țări vor putea, de asemenea, să cumpere colecțiile folosind Binance Pay.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *