fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,406.00-0.47%
  • ethereumEthereum$3,391.47-0.66%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.570.03%

FTX permite utilizatorilor să trimită crypto folosind numărul de telefon sau adresa de e-mail

Într-un tweet recent al fondatorului FTX, Sam Bankman-Fied, acesta a anunţat adăugarea unei noi funcţii de trimitere a activelor prin intermediul adresei de e-mail sau chiar şi numărul de telefon. Deşi mulţi utilizatori au fost încântaţi de această nouă funcţie, au apărut şi îngrijorări cu privire la această opţiune. Cea mai adresată întrebare a fost cum poate un utilizator fără un portofel creat să primească fondurile?

SBF a venit să clarifice acest lucru explicând că destinatarul va primi un e-mail cu instrucţiuni despre cum să îşi creeze un portofel şi să îşi revendice fondurile, în cazul în care nu are un cont creat în cadrul exchange-ului FTX. Odată ce identitatea este verificată, fondurile vor fi depuse în contul destinatarului.

Un alt utilizator Twitter a întrebat:

„Ce se întâmplă în cazul în care proprietarul adresei de e-mail nu trece de KYC sau adresa de e-mail este introdusă incorect de către expeditor (fie nu există, fie este incorectă și ajunge la o persoană neintenționată)?” SBF a explicat că fondurile vor fi rambursate expeditorului în acest caz.

Exchange-ul a crescut semnificativ de la înființarea sa in 2019, fiind inovativ si ajungând sp concureze cu celelalte nume mari din industrie. Recent, FTX a anunțat extinderea operațiunilor sale în Emiratele Arabe Unite, fiind primul exchange crypto licențiat din Emiratele Arabe Unite.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *