fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.82%
    $22,830.00
  • ethereumEthereum-4.16%
    $1,567.70
  • elrond-erd-2MultiversX-6.07%
    $42.26

Un posibil atac pe retelele sociale BAYC

Cofondatorul Yuga Labs, Gordon Goner avertizeaza asupra unui posibil atac pe retelele sociale Bored Ape Yacht Club, folosind un insider source pe Twitter pentru a trece de sistemele de securitate.

Goner a dezvaluit ca echipa a contactat Twitter, iar platforma de socializare monitorizeaza in mod activ contul si a imbunatatit securitatea acestuia.

Avertismentul vine dupa ce conturile de Instagram si Discord Yuga Labs si BAYC au fost supuse mai multor hack-uri. Cel mai recent atac a avut loc pe Discord, in data de 4 iunie si a dus la pierderea a peste 200 ETH. Inainte de acesta, contul de Instagram BAYC a fost compromis, fiind furate aproximativ 91 de NFT-uri in valoare de 3 milioane de dolari.

Hackerii au postat link-uri de phishing promovand un mint surpriza, Cei care au interactionat cu acele link-uri a dus la pierderea NFT-urilor utilizatorilor. Goner a anuntat ulterior ca nu vor avea niciodata un mint surpriza si ii indeamna pe utilizatori sa fie vigilenti cu privire la viitoarele hack-uri.

Bored Apes Yacht Club este una dintre cele mai scumpe colectii de NFTs de pe piata. Colectia a depasit 2 miliarde de dolari in vanzari. Cu toate acestea, colectia a resimtit o scadere a valorii datorate de bear market.

Yuga Labs a fost in mijlocul unor multe controverse in ultima perioada. Recent, un avocat specializat in industria crypto a atacat compania sustinand ca Otherdeeds reprezinta un proiect bazat pe vanzari de valori mobiliare neinregistrate. Totodata, a fost facuta o descoperire in codul sursa al proiectului de NFTs prin care un wallet poate sa minteze un numar nelimitat de Bored Apes.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *