fbpx
  • bitcoinBitcoin$36,087.00-0.92%
  • ethereumEthereum$2,246.420.95%
  • ElrondElrond$80.892.36%

Un oficial Binance părăsește brusc compania

 

Wei Zhou, CFO-ul (Chief Finance Officer) Binance a părăsit compania, conform unui purtător de cuvânt al celei mai mari platforme de crypto trading din lume.

Acesta a decis să demisioneze din motive personale, după ce a lucrat în cadrul Binance timp de 3 ani, conform purtătorului de cuvânt. Cei de la Binance au refuzat să comenteze detalii și au spus doar că-i mulțumesc pentru serviciile și pentru contribuțiile aduse companiei.

Nu este clar când și-a dat demisia mai exact. Un cont de Twitter, care părea să fie al său a continuat să posteze tweet-uri până la data de 9 iunie. Întrebați de CoinDesk despre acel cont, cei de la Binance au răspuns că nu îi aparține lui Zhou, deci este al unui impostor.

Zhou a fost recrutat de Binance în 2018 pentru cei peste 15 ani de experiență în latura executivă a industriilor financiară și tehnologică. Acesta a absolvit la Harvard, facultatea de Economie și cultură din Asia de Est și a fost vice-președintele Grindr.

Acesta și-a început cariera la sucursala din Hong Kong a Goldman Sachs, unde a lucrat ca specialist în divizia bancară, până în 2015. Zhou este cunoscut totuși pentru IPOs (Initial Public Offerings) care au avut un succes impresionant.

Acesta a ajutat la listarea a două mari companii chinezești, și anume Zhaopin Limited și Charm Communication pe NYSE (New York Stock Exchange) și NASDAQ.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *