fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,925.00-0.84%
  • ethereumEthereum$1,617.19-1.22%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.662.99%

Un fost manager Goldman Sachs analizează viitorul apropiat al pieței crypto

crypto analiza

Un fost manager de hedge funds al Goldman Sachs pe nume Raoul Pal a discutat viitorul apropiat al pieței crypto în cadrul unui interviu ținut miercuri 3 noiembrie. Pal Este și fondatorul Real Vision.

Acesta spune că deși în media se circulă ideea că ciclul de piață din spațiul crypto se va termina la sfârșitul anului 2021 (în urma căruia vom vedea un crash), cel mai probabil acesta se va extinde până în lunile martie sau iunie.

“My guess is that we probably have a sell-off, and then it rips again because that is the path of most pain and markets tend to take the path of most pain.”

… afirmă acesta. Conform datelor Ecoinometrics, dacă ciclul actual urmează aceeași direcție ca în 2017, următorul ATH al Bitcoin ar putea ajunge la 253,800 de dolari. Acest lucru nu este tocmai sigur, din moment ce situația actuală este destul de diferită față de cea de atunci.

Pal pare să fie destul de bullish în legătură cu Ether, spunând că Ethereum 2.0 și un posibil ETF ar putea fi catalizatori pentru un rally masiv al monedei. Acesta prezice că în lunile din primul quarter al 2022, vom vedea un inflow masiv de fonduri instituționale în ecosistemul Ethereum.

Din moment ce mulți utilizatori (fie ei whales sau nu) tind acum să își pună monedele ETH la staking, sau doar să le stocheze pur și simplu, observăm un număr tot mai mic de monede Ether în circulație – în jur de 11% din supply-ul total.

Pal spune că acest aspect este unul dintre cele mai importante care vor duce la o extensie a ciclului actual al pieței până în lunile precizate mai sus.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *