fbpx
  • bitcoinBitcoin-1.75%
    $22,785.00
  • ethereumEthereum-2.09%
    $1,638.09
  • elrond-erd-2MultiversX-2.82%
    $45.61

Un alt exchange lansează un card de debit crypto

bakkt crypto card

Bakkt, un subsidiar al Intercontinental Exchange, a introdus un card de debit care permite clienților să utilizeze crypto pentru plățile retail. Lansarea a fost anunțată marți de cei de la Bakkt.

Deținătorii cardului de debit Visa vor putea cheltui Bitcoin din conturile lor Bakkt pentru achiziții online dar și în magazine, fără a aștepta pentru a converti crypto în fiat.

“Now, instead of selling and waiting to transfer to a bank, they can simply walk into their favorite store, tap their Bakkt Card and buy that new item they’ve been eyeing.”

… a comentat CEO-ul Bakkt, Gaving Michael. Cardurile sunt eliberate într-un parteneriat cu Visa. Bakkt evită comisioanele de tranzacții vânzând utilizatorilor săi crypto la un preț mai mare decât cel de pe piață, la o rată de maxim 1.5% mai mare, conform Bakkt.

Mai multe exchange-uri și-au lansat propriul card crypto anul acesta, pe fondul creșterii popularității sectorului. BitPay de exemplu, a anunțat în februarie că va oferi un astfel de card în parteneriat cu Mastercard.

Cardul BitPay va putea folosit cu 6 tokeni. Pe de altă parte, cardul celor de la Crypto.com permit utilizatorilor să-l folosească împreunăă cu peste 100 de cryptomonede.

Totuși, e important de precizat că cei de la Crypto.com cer utilizatorilor să pună la staking CRO, moneda nativă exchange-ului, pentru o perioadă de minim 180 de zile pentru a obține cardul.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *