fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.17%
    $22,944.00
  • ethereumEthereum-1.74%
    $1,577.20
  • elrond-erd-2MultiversX-0.92%
    $43.44

Trei bărbați au încercat să intre cu mașina în casa lui SBF

Pe 18 ianuarie, Mark Cohen, unul dintre avocații lui Sam Bankman-Fried, a confirmat că o mașină a intrat în casa lui SBF din Palo Alto. El a descris incidentul drept o încălcare a securității, deoarece fondatorul FTX se confruntă cu acuzații de fraudă care urmează să fie returnate în instanță, acesta fiind vizat de multe persoane care și-au pierdut averiile în urma prăbușirii FTX.

Avocații angajați de fostul director general aflat sub investigație au spus că trei bărbați au intrat cu mașina într-o baricadă în fața casei clientului lor. Ei au susținut că intrușii s-au apropiat de gardian și i-au spus:

„Nu ne vei putea ține afară.”

Apoi s-au urcat înapoi în mașină și au plecat. Avocații spun că acești bărbați nu au fost încă identificați. Aceștia nu au informații despre atacatori și nu vor dezvălui detaliile garanțiilor lui Bankman-Fried, deoarece există dovezi de agresiune împotriva lui. Rapoartele arată că Bankman-Fried cheltuiește 10.000 USD pe săptămână pentru servicii legate de securitate.

Sam Bankman-Fried a fost arestat luna trecută sub acuzația de fraudă și urmează să apară în instanță, deoarece a pledat nevinovat la începutul lunii ianuarie. .

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *