fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,952.00-0.70%
  • ethereumEthereum$1,618.03-1.08%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.773.63%

Genesis datorează peste 3.6 miliarde de dolari

Genesis Global a depus dosarul de protecție în caz de faliment la Tribunalul de faliment din New York. În depunere, compania a lansat o listă cu primele 50 de obligațiuni negarantate.

Genesis Global Holdco, care a depus faliment la New York joi seara, datorează mai mult de 3,6 miliarde de dolari celor mai mari creditori ai săi.

După ce Genesis a solicitat protecție la capitolul 11, Tribunalul de faliment din Districtul de Sud din New York a publicat o listă cu primele 50 de împrumuturi negarantate. Valoarea totală a cererilor depășește 3,6 miliarde de dolari.

Unele dintre cele mai mari procese, inclusiv cel al lui într-un proces de aproape 500 de milioane de dolari, implică companii ale căror identități au fost estompate. Cele mai multe dintre ele aparțin creditorilor individuali, potrivit unor persoane familiarizate cu problema.

 

Această listă conține numeroase acuzații care implică companii crypto binecunoscute. Gemini Trust Company a fost implicată într-o confruntare publică cu compania-mamă Genesis, Digital Currency Group, în fruntea listei cu o creanță de 766 de milioane de dolari. Alte creanțe notabile includ 151 de milioane de dolari acordate fondului crypto pe care Mirana Corp. îl datorează; cei 150 de milioane de dolari ai săi către creditorul Babel Finance (printr-o companie numită Moonalpha Financial Services Limited), 53 de milioane de dolari depusă de VanEck New Finance Income Fund și 30 de milioane de dolari de la Plutus Lending, o divizie a platformei Abra.

Heliva International Corp apare pe listă cu o creanță de 55 de milioane de dolari. Directorul financiar al Grupului Decentraland, Santiago Esponda, este listat ca contact pentru Heliva, dar COO-ul Decentraland, Ryan de Tabaoda, a declarat pentru că informația nu reprezintă o investiție oficială Decentraland. .

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *