fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.02%
    $22,737.00
  • ethereumEthereum-2.29%
    $1,634.82
  • elrond-erd-2MultiversX-3.20%
    $45.58

Temasek a condus o rundă de finanțare de 100 de milioane de dolari pentru Animoca Brands

Temasek Holdings, un investitor de stat din Singapore, se alătură unei finanțări de 100 de milioane de dolari pentru Animoca Brands Hong Kong. Portofoliul include o gamă numeroasă de mărci, precum The Sandbox dezvoltat de filială lor, Piwxowl.

De asemenea, au acces la proprietățile intelectuale ale numelor precum Disney, WWE, Snoop Dogg ș The Walking Dead. La începutul acestui an, compania de investiții a anunțat că va sprijini firma de tranzacționare crypto Amber Group.

Evaluat la 3 miliarde de dolari, Temasek a condus o rundă de serie B+, strângând 200 de milioane de dolari pentru companie. Alți participanți au inclus Tiger Global Management, Sequoia China și Coinbase Ventures.

În prezent, Temasek are un portofoliu evaluat la 403 miliarde dolari începând cu martie 2022, cu o participație de 18% în sectoarele Telecomunicații, Media și Tehnologie. Aceasta include și companii Web3, cum ar fi Tencent Holdings, Alibaba Group, precum și Roblox.

În luna aprilie a acestui an, Animoca Brands a raportat aproximativ 5 miliarde de dolari în rezerve de crypto și numerar, cu încă 1,5 miliarde dolari investiți în 340 de companii. CEO-ul lor, Yat Siu, a mai declarat pentru Bloomberg News că firma intenționează să devină publică în următorii doi sau trei ani.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *