fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,199.000.53%
  • ethereumEthereum$2,021.640.10%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.14-2.19%

Prețul produselor ETH cresc in august, pe măsură ce produsele BTC scad

Produsele de investiții Ethereum au crescut cu 2,36%, până la 6,81 miliarde USD în activele gestionate pe parcursul lunii august, depășind produsele Bitcoin, care au înregistrat o scădere de 7,16%, la 17,4 miliarde USD, conform raportului CryptoCompare.

Acest lucru s-a reflectat și în volumele de tranzacționare pentru Bitcoin și Ethereum. GBTC, a înregistrat o scădere cu 24,4% a volumului, în timp ce produsul său Ethereum, GETH, a crescut cu 23,2%. Raportul CryptoCompare sugerează că Ethereum Merge a fost cauza din spatele schimbării volumelor de tranzacționare:

Cifrele lunare ale AUM pentru produsele de investiții în active digitale au scăzut cu 4% în general, ceea ce a fost atribuit în mare parte scăderii cu 6% din produsul GBTC al lui Grayscale, deoarece reprezintă 13,4 miliarde USD din totalul de 25,8 miliarde USD de active digitale gestionate (53,4%). Cele mai mari intrări au venit de la produsele care se încadrează sub umbrelă „Alte”, reprezentând produse non-Bitcoin și Ethereum, care au înregistrat o creștere de 12,3%, până la 1,13 miliarde de dolari în primele trei săptămâni, potrivit raportului.

O serie de instituții financiare foarte apreciate au lansat produse de investiții cryptope parcursul lunii august. Aceste produse au venit sub formă de fonduri tranzacționate la bursă (ETF), certificate de tranzacționare la bursă (ETC), note tranzacționate la bursă (ETN) și produse Trust. Printre cele mai notabile a fost spotul privat al BlackRock, Bitcoin Trust, o mișcare care a generat un răspuns „aici vine Wall Street” din partea fostului CEO Grayscale, Barry Silbert. Lansarea Bitcoin Trust de la cel mai mare administrator de active din lume a venit în urma parteneriatului său cu Coinbase pentru a oferi clienților săi servicii de tranzacționare instituțională.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *