fbpx
  • bitcoinBitcoin0.07%
    $22,952.00
  • ethereumEthereum-1.58%
    $1,576.91
  • elrond-erd-2MultiversX-0.68%
    $43.39

Sushi DAO implementează o propunere de a direcționa toate taxele de tranzacționare către trezorerie

Sushi DAO urmează să implementeze o acțiune de guvernare care va trimite toate taxele generate de SushiSwap către trezoreria DAO, în urma rezultatelor ultimului vot de luni.

Noul raport „Kanpai”  intră acum în vigoare după vot, fiind protocolul de transfer a taxelor SushiSwap. Acesta permite DAO-ului să aleagă cât de mult din comisioanele de tranzacționare ale exchange-ului pot fi trimise trezoreriei. Raportul Kanpai implicit era de 10%, dar votul comunității a crescut numărul la 100%.

Noul raport Kanpai va dura un an sau până când DAO-ul va adopta un nou model tokenomics. Data votului anterior – 19 decembrie 2022 – a fost aleasă ca dată de începere efectivă pentru noul raport. Ca atare, raportul Kanpai ar trebui să revină la forma sa inițială pe 19 decembrie 2023, cu excepția cazului în care se adoptă un nou model până atunci. Deținătorii de tokeni sushi nu vor primi recompense din comisioanele de tranzacționare în această perioadă.

Jared Gray  a numit anterior noul raport Kanpai o „soluție temporară la o problemă pe termen lung”. Problema este nevoia DAO-ului de a se asigura că resursele proiectului ating un nivel competitiv. Gray a declarat că redirecționarea taxelor către trezorerie este o soluție mai bună decât vânzarea de tokeni sushi pentru a strânge fonduri pentru echipă.

Trezoreria Sushi DAO deține tokeni în valoare de 17 milioane de dolari în rezervele sale. Cea mai mare parte a acestei sume, în valoare de 16,6 milioane de dolari, este în simbolul său nativ, SUSHI. DAO deține, de asemenea, cantități semnificative de ETH și USDC.

 

Votul de luni s-a încheiat cu aprobarea aproape unanimă a participanților, potrivit datelor de pe Snapshot. Pagina de vot arată 747 de portofele care au participat la sondaje.

GoldenChain, filiala de investiții digitale a grupului de capital de risc Golden Tree, a fost în mare măsură responsabilă pentru succesul planului. Portofelul GoldenChain a furnizat 5,9 milioane din cele 6,7 milioane de voturi exprimate în sprijinul propunerii.

Puterea de vot a GoldenChain asupra DAO-ului a fost motiv de controversă în timpul votului anterior. Votul semnal care a precedat votul de implementare de luni s-a dovedit a fi o luptă cu balenele în cadrul DAO-ului. În cele din urmă, GoldenChain și un alt alegător important despre care se crede că sunt deținute de firma de tranzacționare crypto Cumberland au fost responsabili pentru influențarea sondajelor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *