fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.21%
    $22,716.00
  • ethereumEthereum-2.42%
    $1,633.13
  • elrond-erd-2MultiversX-3.61%
    $45.47

Studiu: Aproape jumătate dintre adulții din SUA spun că investițiile lor sunt mai proaste decât se așteptau

Conform unui sondaj realizat de Centrul de Cercetare PEW, 46% dintre utilizatorii crypto din SUA au înregistrat profituri mai mici decât cele aşteptate iniţial. Sondajul a adunat răspunsuri de la peste 6.000 de adulți selectați aleatoriu din Statele Unite.

Realizat în perioada 5-22 iulie, majoritatea respondenţilor au spus că au înregistrat randamente mai mici decât se așteptau, în timp ce doar 15% dintre persoanele chestionate au spus că investițiile lor în crypto s-au descurcat mai bine decât se așteptau. Între timp, aproximativ 31% au spus că a fost „aproximativ la fel cum se așteptau”.

Majoritatea respondenţilor au devenit interesaţi de crypto pentru că aceştia căutau o modalitate diferită de a înveşt și au considerat că este o modalitate bună de a face bani. Femeile au reprezentat peste jumătate dintre respondenți, iar persoanele de peste 50 de ani au reprezentat cea mai mare dimensiune a eșantionului. În general, doar 16% din totalul respondenților au declarat că au învestit, tranzacționat sau folosit crypto la un moment dat în viața lor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *