fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,961.00-0.35%
  • ethereumEthereum$1,883.01-0.85%
  • ElrondElrond$60.40-1.25%

Solana primeste sustinere din partea lui Sam Bankman-Fried, in ciuda problemelor

La doar o zi dupa ce Solana a fost tinta unor hackeri, Sam Bankman-Fried, seful FTX, a declarat ca el continua sa sustina cryptomoneda SOL. Acesta a declarat ca Solana este cea mai subapreciata cryptomoneda la ora actuala.

SBF a mentionat ca, in ciuda publicitatii negative, Solana a reusit sa-si rezolve 2/3 din problemele tehnice si ca are incredere ca si restul vor fi rezolvate.

Marti seara, peste 800 de wallet-uri au fost compromise, fiind furate sapte milioane de dolari in tokens SOL. Initial s-a descoperit ca wallet-urile Phantom au fost compromise. Mai multe investigatii au aratat ca aplicatiile mobile Slope au fost atacate, de asemenea.

Solana a confirmat faptul ca hack-ul a afectat doar un wallet Solana si ca toate wallet-urile hardware continua sa fie sigure. De asemenea, nu exista dovezi care sa confirme ca protocolul Solana sau criptografia sa au fost afectate in vreun fel.

Multi considera evenimentul ca fiind o noua dovada a faptului ca operatorii de wallet-uri sunt prea vulnerabili si ca utilizarea de cold storare este solutia.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.