fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,069.00-3.86%
  • ethereumEthereum$3,066.84-4.35%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.90-1.86%

Solana compromis din nou, mii de portofele au fost sparte

Solana are parte doar de ghinion. O exploatare majoră pe platforma sa a făcut ca mii de portofele Phantom să fie compromise. Conform datelor până în prezent, peste 6 milioane de dolari au fost sustraşi din peste 7000 de portofele.

Cifrele nu sunt cunoscute, fiind doar o estimare. Pentru cei care îşi deţin fondurile în hot wallets, cel mai bun lucru ar fi să trimită fondurile într-un cold wallet sau într-un exchange până ce atacul se va încheia.

Solana a declarat că monitorizează evenimentul şi că nu există dovezi ca vreun cold wallet ar fi fost compromis până acum. Phantom, portofelul bazat pe Solana pentru DeFi și NFT învestighează și ei problema. În plus, aceștia auspus că problema exploatării nu pare specifică lui Phantom. În anunțul său oficial, Phantom a menționat:

„Lucrăm îndeaproape cu alte echipe pentru a ajunge la fundul unei vulnerabilități raportate în ecosistemul Solana. În acest moment, echipa nu crede că aceasta este o problemă specifică Phantom. De îndată ce vom aduna mai multe informații, vom emite o actualizare.”

În urma hack-ului, SOL a făcut un dump de 3%, la un preț de 38,08 USD cu un marketcap de 13,5 miliarde de dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *