fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,755.00-1.04%
  • ethereumEthereum$1,610.78-0.88%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.674.32%

Socios.com extinde acordul cu Federația Argentina de Fotbal

Socios a anunţat prelungirea acordului de furnizare a tokenului $ARG până în 2026. Acordul este încheiat cu Federația Argentina de Fotbal (AFA). Totul a început în mai 2021, unde token-ul $ARG a fost lansat pe platforma Chiliz. Deținătorii de tokeni $ARG pot participa la jocuri și competiții și pot vota în sondaje. Fanii sunt, de asemenea, recompensați pentru loialitate cu experiențe VIP, tokens si merchandise.

În calitate de parteneri strategici, vom lucra continuu cu AFA pentru a crea noi modalități pentru că fanii să se implice și să fie recompensați prin $ARG Fan Tokens. Suntem încântați de toate posibilitățile la orizont, începând cu Cupa Mondială FIFA de anul acesta și așteptăm cu nerăbdare să construim o comunitate vibrantă și conectată pentru toți fanii Argentinei pe Socios.com.” a declarat Alexandre Dreyfus, CEO Chiliz şi Socios.com.

Președintele AFA, Claudio Tapia, și-a exprimat, de asemenea, încântare de înțelegere, afirmând că este vital pentru ambele părți să extindă parteneriatul, deoarece va „continua să genereze venituri digitale”, ceea ce va stimula o legătură mai strânsă între federație și fanii fotbalului argentinian din întreaga lume. El a mers mai departe spunând că, având în vedere Cupa Mondială Qatar 2022, este un an important pentru AFA, iar federația caută să „consolideze toate proiectele noastre și să crească prezența mărcii noastre pe toate piețele”.

Nî ianuarie 2022, platforma de Fan Tokens a dat în judecată Asociația de Fotbal din Argentina (AFA) pentru rezilierea contractului de sponsorizare. Acest lucru a venit după ce AFA a anunțat un parteneriat încheiat cu Binance.

Un tribunal argentinian a emis o ordonanță prin care a ordonat AFA să recunoască cele trei contracte semnate cu Socios „inclusiv simbolul fanilor, sponsorizarea echipei naționale și sponsorul de denumire și să se abțină de la efectuarea oricărei acțiuni, să efectueze orice procedură sau să aplice orice măsură care ar împiedica exercitarea drepturilor exclusive ale Socios”.

Controversa nu a descurajat acordul cu Binance. În mai 2022, Binance și-a confirmat sponsorizarea ca principal sponsor global al echipei naționale alături de Adidas. Mulți cred că extinderea cu succes a acordului dintre Socios și AFA să datorat în parte parteneriatului existent cu căpitanul echipei naționale Argentinei, Lionel Messi, în calitate de ambasador global al mărcii pentru Socios.com

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *