fbpx
  • bitcoinBitcoin-1.92%
    $22,742.00
  • ethereumEthereum-2.16%
    $1,635.90
  • elrond-erd-2MultiversX-2.62%
    $45.62

Faceți cunoștință cu Vizsla Inu, memecoin-ul româno-maghiar

vizsla inu

Deși memecoin-uri ca Doge și Shiba au tot apărut la știri în ultimul timp, ne putem lăuda și noi cu o proprie monedă de acest tip creată în parteneriat cu o echipă maghiară.

Vizsla Inu, monedă care poartă numele celebrei rase de câini de vânătoare maghiară Vizsla, încearcă să iasă din obscuritate prin tot felul de videoclipuri promoționale postate pe Twitter, programe de recompense și donații către adăposturi de câini locale.

Conform website-ului oficial (pentru că acolo e singurul loc unde am găsit astfel de informații), ca orice memecoin care se respectă, supply-ul Vizsla este de 10,000 de quadrilioane de monede ceea ce s-ar traduce într-un 1 urmat de 19 zerouri.

Pentru a reflecta supply-ul colosal poate, prețul unei astfel de monede, conform CoinMarketCap (CMC) este de sub 0.000000000001, și spunem ”sub” pentru că site-ul CMC a obosit la un moment dat să numere zerourile, iar numărătoarea noastră ajunsese undeva la 15.

Proiectul e construit pe Binance Smart Chain și are un market cap de sub 5 milioane de dolari, conform tweet-urilor publicate de echipă. Whitepaper-ul poate fi găsit aici, însă în principal, obiectivele proiectului sunt de a ”crea o comunitate prietenoasă cu animalele” prin intermediul carității.

În acest sens, există și un marketplace NFT pe platformă, care, conform echipei, găzduiește NFT-uri ce reprezintă câini reali. Asta înseamnă că la cumpărarea unui NFT, un user ar ”sprijini” cumva câinele respectiv. Pe site se spune că orice utilizator care face o tranzacție ”donează” bani câinelui respectiv.

Unul din co-fondatori este Fábián Sándor, din Timișoara, spune că echipa vrea să ajungă la 100,000 de deținători până în Q2 2022. Având în vedere că vorbim despre un memecoin, acest lucru nu pare foarte greu de crezut.

Problema inițială de care trebuie să treacă un potențial investitor Vizsla este de a reuși să citească prețul monedei pe CoinMarketCap. Mai apoi, ca orice investitor serios, ar trebui să citească whitepaper-ul proiectului. Acest lucru nu reprezintă un impediment prea mare, din moment ce whitepaper-ul Vizsla are 7 pagini, dintre care două sunt doar cu poze.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *