fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,199.000.53%
  • ethereumEthereum$2,021.640.10%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.14-2.19%

Shiba Inu anunță un parteneriat cu Travala

Shiba Inu a anunțat o colaborare exclusivă cu  platforma de rezervări bazată pe blockchain,Travala. Utilizatorii vor putea folosi Shiba Inu coin pentru rezervarea de hoteluri, zboruri și activități  și vor putea obține 25 de dolari în credite de călătorie.  Travala a adăugat suport pentru populara monedă meme încă din decembrie 2021.

Travala face posibilă rezervarea a peste două milioane de hoteluri din întreaga lume cu diverse criptomonede. Platforma a adăugat suport pentru Dogecoin, principalul rival Shiba Inu, în luna mai trecută. La începutul acestei luni, Travala a scris pe Twitter că deținătorii de Shiba Inu ar putea rezerva un hotel de lux de cinci stele  la „W Dubai” cu tokenilor.

 

În mai, compania a permis utilizatorilor săi să rezerve mașini de lux, precum Lamborghini, Rolls-Royce, McLaren, Aston Martin și Ferrari, cu ajutorul criptomonedelor. Travala, care a fost lansat în 2017, acceptă în prezent aproximativ trei milioane de produse de călătorie. În iulie anul trecut, compania a introdus și un serviciu descentralizat de închiriere de locuințe numit Dtravel. Travala oferă zeci de metode de plată, dar baza sa de utilizatori este formată în principal din pasionați de crypto.

XcelTrip, o altă platformă de călătorie bazată pe blockchain, a urmat exemplul lui Travala prin implementarea plăților SHIB în mai. În ciuda faptului că a fost din ce în ce mai mult adoptat, prețul tokenuluiSHIB a scăzut cu 89,48% față de vârful record atins în octombrie anul trecut. SHIB setranzacționează în prezent la 0,000009 USD.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *