fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,202.19-2.18%
  • ethereumEthereum$1,174.04-3.62%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$42.33-3.59%

Digital Currency Group încearcă să calmeze investitorii cu privire la situația provocată de Genesis

Barry Silbert, directorul executiv al Digital Currency Group ( DCG ), a transmis faptul că firma condusă de acesta datorează un împrumut de 575 de milioane de dolari și un bilet la ordin de 1,1 miliarde de dolari filialei sale Genesis Global Capital.

DCG a folosit împrumutul de 575 milioane USD, scadent în mai 2023, pentru a finanța investiții. În timp ce biletul la ordin de 1,1 miliarde de dolari, scadent în iunie 2023, a fost emis după ce DCG a preluat expunerea Genesis din Three Arrows Capital, Silbert a spus că împrumuturile au fost tranzacții fără concurență, la prețul pieței.

Companiile crypto se confruntă cu un control sporit cu privire la împrumuturile între companii după prăbușirea FTX, deoarece exchange-ul a împrumutat active clienților afiliatului Alameda Research pentru a finanța tranzacțiile considerate acum riscante.

 

Genesis are 175 de milioane de dolari blocați în contul său de tranzacționare FTX și cautasă strângă 1 miliard de dolari de la investitori, potrivit unui raport anterior WSJ, pentru a trece peste criza lichidității.

Genesis a angajat banca de investiții Moelis & Co. pentru a explora cum să susțină lichiditatea afacerii sale de creditare crypto și să răspundă nevoilor clienților, conform unei note trimise de CEO-ul interimar Genesis.

Blake Cassidy de la Bamboo 61 Pty Ltd. a declarat:

„Toți ochii în această săptămână urmăresc situația Genesis, deoarece caută să strângă 1 miliard de dolari până vineri pentru a umple un deficit. Dacă eșuează, ar putea pune sub semnul întrebării stabilitatea DCG a lui Barry Silbert, care este probabil cea mai proeminentă firmă de investiții din  acest sector.”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *