fbpx
  • bitcoinBitcoin3.19%
    $26,582.00
  • ethereumEthereum2.29%
    $1,858.64
  • elrond-erd-2MultiversX-1.22%
    $36.18

Sega va lansa primul joc pe blockchain

Sega, una dintre cele mai mari companii japoneze de jocuri, a anunțat că va lansa primul său joc blockchain în colaborare cu Double Jump Tokyo. Jocul se bazeaza pe franciza Sangokushi Taisen, construit pe Oasys, un proiext japonez axat pe scalare. Jocul Sangokushi Taisen este de tipul arcade si este foarte popular in randul jucatorilor din Japonia.

Franciza Sangokushi Taisen este compusă dintr-o serie de jocuri de strategie care le permite jucătorilor săi să folosească cărți virtuale în câmpul virtual. Structura jocului se pretează la implementarea elementelor blockchain, cum ar fi tokenizarea unora dintre activele jocului și aspectul de tranzacționare al cărților. Cu toate acestea, niciuna dintre companii nu a anunțat cum vor fi incluse aceste elemente blockchain ca parte a mecanicii jocului.

Double Jump Tokyo a anunțat, de asemenea, că partea blockchain a jocului va folosi Oasys, un proiect japonez de jocuri. Oasys este o inițiativă blockchain care își propune să fie suficient de scalabilă pentru a sprijini un număr mare de jucători în mod concomitent, care folosesc serviciile sale. Compania speră să-și facă intrarea în cercul de jocuri AAA cu aceasta și alte lansări planificate.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *