fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,069.00-3.86%
  • ethereumEthereum$3,066.84-4.35%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.90-1.86%

Claudiu Năsui: este o greșeală să te căsătorești cu portofoliul tău

Într-un interviu acordat de economistul Claudiu Năsui, acesta a vorbit despre riscul investiţiilor în crypto şi în ce ar trebui să investească oamenii dacă doresc neapărat să deţină un portofoliu.

Cum minimizezi pierderile dacă ai investit într-o criptomonedă slabă?” Vei fi mai mult pe pierdere dacă vinzi mai târziu”, a spus Claudiu Năsui.” Este o greșeală care se face în investiții” să te căsătorești cu portofoliul tău”. Adică cumperi o acțiune și ea scade și apoi tot aștepți să crească la cât era să poți să o vinzi. Câteodată ea nu mai crește. Deci este posibil să te adâncești în pierderi. Chiar dacă la un moment dat va crește, dacă anticipezi că va scădea, o vinzi și o cumperi mai jos și vinzi apoi la un preț mai mare.”, a recomandat expertul.

 

Ce se va întâmpla în viitorul apropiat? Nu recomand cripto în perioada următoare decât dacă cineva are motive foarte bune să creadă că o monedă va crește. Eu recomand ca lumea să stea pe dolar. Din informațiile care sunt în acest moment, aceasta este recomandarea mea”, a explicat Claudiu Năsui.

” Sunt un activ ca oricare altul care are numite specificități, iar în funcție de ele pariază sau nu pe acestea. Bitcoin a fost folosit inclusiv pentru a transfera bani în Ucraina sau pentru dizidenți în regimuri totalitare pentru că este imposibil de oprit de către guvern. Guvernele totalitare nu pot bloca finanțarea în bitcoin. În plus, statul nu are cum să pună poprire pe un cont în bitcoin. Doar dacă ar face ceea ce face un hacker, să decripteze. Dar îți trebuie o putere de calcul atât de mare încât niciun stat nu ar fi interesat să o folosească. Într-adevăr, statul poate impozita doar sumele obținute din vânzarea criptomonedelor pentru că aceste tranzacții sunt făcute pe niște burse transparente”, a punctat expertul.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *