fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,608.004.25%
  • ethereumEthereum$3,488.612.66%
  • elrond-erd-2MultiversX$35.891.86%

SBF asigură faptul că retragerile FTX vor funcționa în continuare

În urma anunţului lui Changpen Zhao cu privire la vinderea tuturor tokenilor FTT deţinuţi de Binance, token-ul exchange-ului FTX a fost supus unei presiuni puternice.

Într-un thread recent al lui SBF, acesta susţine că grupul de companii FTX funcţionează în legalitate şi sub incidenţa tuturor reglementărilor necesare. Acesta a transmis ca utilizatorii FTX nu trebuie să intre în panică, deoarece retragerile funcţionează normal. De asemenea, el a mulțumit tuturor susținătorilor lor care au continuat să rămână alături de FTX.

În urma retragerilor de la Binance, au început şi alte entităţi să îşi retragă fondurile. Conform datelor PeckShiled, Jump Trading a retras aproximativ 40,4 milioane USDC de la FTX în ultimele 24 de ore. Criptomonede în valoare de aproximativ 109,8 milioane USD au fost transferate de la FTX pe platforma de creditare Nexo, inclusiv 56.432 ETH și aproximativ 13,9 milioane USD în monede stabile.

În momentul redactării articolului, FTT se tranzacționează la valoarea de 22.73 de dolari, având o scădere de 11,4 % în ultimele 7 zile.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *