fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.13%
    $22,958.00
  • ethereumEthereum-1.70%
    $1,577.85
  • elrond-erd-2MultiversX-0.85%
    $43.45

Opensea lansează un nou tool pentru a îmbunătăți redevențele din NFT-uri

CEO-ul OpenSea, Devin Finzer, a declarat faptul că a lansat un nou instrument ce le va permite creatorilor să ofere o execuţie în lanţ a drepturilor lor. Acesta a remarcat faptul că în piaţă taxele sunt opţionale, iar taxa voluntară pentru creatori a scăzut la mai puţin de 20%. Finzer, a transmis că acest tool le va permite creatorilor să impună royalties pentru contractele inteligente viitoare. Codul va restricţiona de asemenea, vânzările NFT numai pentru pieţele care impun taxe pentru creatori.

„Este clar că mulți creatori doresc posibilitatea de a aplica taxe în lanț și în mod fundamental, credem că alegerea ar trebui să fie a lor, nu ar trebui să fie o decizie luată de către platforme”, a spus Finzer.

Momentan, instrumentul va fi lansat doar pentru colecţiile viitoare, pentru a testa nivelul de implementare.

 

„Din câte știm, singura modalitate de a realiza aplicarea taxelor de creatori în lanț pentru colecțiile existente cu contracte inteligente care nu se pot actualiza este să luăm măsuri drastice cu comunitățile lor, cum ar fi trecerea la un nou smart-contract”.

Wab.eth, fondatorul colecției Sappy Seals NFT și co-fondatorul The Pixlverse and Pixl Labs, le-a spus celor aproape 60.000 de urmăritori că, deși nu este în mod fundamental de acord cu eliminarea drepturilor de autor, apreciază această execuție”.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *