fbpx
  • bitcoinBitcoin4.04%
    $26,757.00
  • ethereumEthereum2.80%
    $1,868.87
  • elrond-erd-2MultiversX-0.54%
    $36.31

Ron DeSantis își anunță candidatura la președinție într-un Twitter Space cu Elon Musk

Dinamică în lumea politică americană. Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, își anunță candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2024 într-un Twitter Space cu Elon Musk.

O strategie modernă

Ron DeSantis, guvernatorul Floridei, a ales o strategie inedită pentru a-și anunța candidatura la președinția SUA în 2024. Echipa sa politică a confirmat că anunțul oficial va avea loc miercuri într-un Twitter Space cu Elon Musk, CEO al Tesla și Twitter. În același timp, DeSantis va depune un document la Comisia Federală de Alegeri, oficializând astfel candidatura sa.

Elon Musk, omul care a revoluționat lumea auto și spațială, consideră că această strategie este una inteligentă. El crede că orice candidat care folosește Twitter pentru a face anunțuri va ajunge la publicul maxim.


 

Un nou rol pentru Elon Musk

Recent, în cadrul Summit-ului Consiliului CEO al Wall Street Journal, Elon Musk a declarat că, deși nu are în plan să susțină vreun candidat prezidențial în acest moment, este interesat de intervierea candidaților în Twitter Spaces.

De asemenea, magnatul tech a menționat că ar fi deschis la a primi în viitor pe Donald Trump și pe Președintele Joe Biden pentru o discuție pe Twitter, după ce susținătorii democraților l-au încurajat să-i intervieze.

Implicarea în criptomonede

În cadrul aceluiași summit, Elon Musk a oferit și sfaturi pentru entuziaștii de criptomonede. Acesta a afirmat că nu a încurajat pe nimeni să-și investească toate economiile în cripto sau Dogecoin, deși Dogecoin rămâne criptomoneda sa preferată datorită “umorului și câinilor” pe care îi reprezintă. În urma declarațiilor sale, prețul Dogecoin a scăzut cu 3%, ajungând la 0.071$.

Rămâne de văzut cum va fi primit anunțul de candidatură al lui DeSantis în această atmosferă efervescentă, dominată de lumea digitală.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *