fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,303.000.33%
  • ethereumEthereum$3,567.574.01%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.192.48%

Proiectul Românesc Bware Labs își lansează tokenul $INFRA

Odată cu lansarea tokenului INFRA, proiectul românesc Bware Labs vrea să își găsească propulsia pentru un salt major în dezvoltare. Într-o industrie în continuă evoluție, promisiunea descentralizării complete a platformei Blast nu poate decât să stârnească interesul comunității crypto.

Evoluția Bware Labs și Blast

Tokenul INFRA va reprezenta piesa de bază din spatele întregului ecosistem Bware Labs. Acesta va permite trecerea integrală a Blast la o platformă descentralizată și permissionless, alimentând în același timp creșterea și dezvoltarea globală a platformei.

Pentru mai multe detalii despre obiectivele proiectului, vă invităm să consultați Litepaper-ul.

Tokenomics

Tokenul INFRA va fi lansat cu un supply maxim de 100 milioane. Alocarea acestora va fi distribuită în mai multe runde, fiecare cu propriile sale termene și condiții. Începând cu rundele Seed și Series A, până la contribuitorii de bază și stimulentele pentru protocol, fiecare secțiune are propriul procentaj și vesting linear.

Utilitatea Tokenului INFRA și Incentivele pentru Staking

Tokenul INFRA a fost creat cu scopul de a facilita descentralizarea accesului la blockchain prin intermediul protocolului Blast. Operatorii de noduri care se alătură protocolului Blast vor avea nevoie să stake INFRA pentru a primi recompense.

Pregătiri pentru Lansare

Beniamin Mincu a confirmat pe Twitter că o parte din supply-ul INFRA va ajunge pe blockchain-ul MultiversX, cu o listare ulterioară pe xExchange pe 30 mai.

Despre Bware Labs

Misiunea Bware Labs este de a crea o platformă de infrastructură și dezvoltare care să ajute constructorii Web3 pe întreg parcursul călătoriei lor pe blockchain, de la dezvoltare până la lansarea în producție și dincolo de aceasta. Prin aceasta, Bware își propune să joace un rol decisiv în adoptarea blockchain-ului la nivel mondial.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *