fbpx
  • bitcoinBitcoin0.64%
    $23,284.00
  • ethereumEthereum0.18%
    $1,611.09
  • elrond-erd-2MultiversX2.82%
    $44.97

Revolut: utilizatorii aplicației vor putea retrage Bitcoin

 

Revolut a lansat versiunea Beta a sistemului ce va permite retrageri Bitcoin utilizatorilor din Marea Britanie cu abonament Metal. Aceștia vor putea retrage până la 1000 de lire pe lună, în faza inițială a proiectului. 

Revolut a adăugat posibilitatea de a tranzacționa Bitcoin, Litecoin și Ethereum pentru utilizatorii premium încă din 2017, însă aceștia își puteau retrage fondurile doar în fiat.

Oficiali ai companiei au anunțat astăzi lansarea Beta a retragerilor Bitcoin cu acces exclusiv oferit utilizatorilor din Marea Britanie, cu abonament de top, Metal

Aceștia au precizat și că plănuiesc să ofere în viitor această posibilitate tuturor utilizatorilor aplicației, indiferent de țara de origine sau de tipul abonamentului.

Pentru început, utilizatorii Revolut vor putea adăuga 3 adrese externe și retrage 1000 de lire pe lună. Revolut a introdus și two-factor authentication pentru a consolida securitatea conturilor.

Fondatorul și CEO-ul Revolut, Nik Storonsky a precizat că utilizatorii aplicației au cerut posibilitatea de a retrage cryptomonede:

 

“Crypto withdrawals have been a heavily requested feature within Revolut’s crypto community and we’re delighted that we can begin the gradual process of rolling it out. Customers can lock down wherever they feel safest — whether it’s Revolut, into hot or cold storage, or to another exchange.”

 

… a anunțat acesta.

Storonsky a mai adăugat și că acesta este doar începutul unei lungi liste de funcții legate de nișa crypto pe care le va suporta aplicația, cu scopul de a oferi utilizatorilor săi ”the best crypto products on the market”.

Revolut este o companie cu sediul în Londra, care oferă clienților săi conturi bancare, carduri de debit, schimb valutar, stock trading fără comisioane și tranzacții crypto.

Ca răspuns împotriva pandemiei, aplicația de digital banking a lansat serviciile sale crypto pentru toți utilizatorii standard, în aprilie 2020.

În ciuda interesului companiei în cryptomonede, Kraken a întâmpinat probleme încercând să colaboreze cu Revolut în septembrie 2020, listând aplicația ca una dintre serviciile de cloud banking care nu procesează depozite sau retrageri de la bursa din SUA.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *