fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,756.00-4.13%
  • ethereumEthereum$3,461.28-4.09%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.31-6.13%

Va schimba Donald Trump politica SUA cu privire la crypto?

David Bailey, CEO-ul Bitcoin Magazine, a anunțat recent colaborarea sa cu campania lui Donald Trump pentru crearea unei agende favorabile cryptomonedelor, punând bazele unei posibile noi politici SUA privind activele digitale. Prin intermediul platformei sociale X, Bailey a detaliat implicarea sa directă în formularea unei viziuni strategice pentru BTC și alte cryptomonede în cadrul unei potențiale administrații Trump.

O chestiune de 100 de milioane de dolari pentru Bitcoin

Bailey a dezvăluit: „De o lună lucrăm cu campania lui Trump pentru a dezvolta agenda lor politică privind Bitcoin și crypto. Am propus un ordin executiv cuprinzător pentru ca președintele Trump să-l semneze în prima zi.” Acest ordin executiv ar urma să pună bazele unui mediu regulator mai prietenos cu cryptomoneda, reflectând abordarea strategică a campaniei față de activele digitale.

Reacții și perspective

Anunțul lui Bailey a stârnit reacții variate în cadrul comunității crypto. Sweep (@0xSweep), un influencer crypto bine-cunoscut, a comentat: „Bitcoin nu are nevoie de Trump. Trump are nevoie de Bitcoin.” Bailey a răspuns subliniind beneficiile reciproce ale acestei alianțe, sugerând un parteneriat strategic în locul unei dependențe unilaterale.

Bailey a elaborat și asupra impactului potențial al unei președinții pro-BTC, afirmând: „Pe măsură ce traiectoria Bitcoin devine incontestabilă în acest ciclu, establishment-ul va lupta împotriva noastră cu dinții. O președinție pro-Bitcoin ne asigură patru ani de status quo ca minimum (poate chiar mai mult).” Această perspectivă evidențiază fereastra critică de oportunitate pentru comunitatea Bitcoin și crypto de a-și consolida poziția în sistemul financiar american.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *