fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,676.00-2.41%
  • ethereumEthereum$3,471.15-2.44%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.17-4.66%

Andrew Tate renunță la bănci pentru Bitcoin

Andrew Tate, personalitate controversată din social media și fost kickboxer profesionist, a anunțat că intenționează să investească masiv în bitcoin. “Sunt gata să renunț complet la fiat”, a declarat el. “Am terminat cu băncile. Am terminat cu banii lor. Am terminat cu escrocheriile.”

Investiție de 100M în Bitcoin

Miercuri, pe platforma de socializare X, Tate a dezvăluit planurile sale de a muta o sumă considerabilă de bani în bitcoin, abandonând astfel monedele fiat. El și-a exprimat frustrarea față de bănci și escrocheriile asociate acestora, subliniind intenția sa de a dovedi investiția și de a se bucura de plimbări cu barca după aceea. “Știu că nu ar trebui să fac asta în vremuri haotice, dar sunt pe cale să las fiat complet și să investesc peste 100M în BTC”, a scris el.

Scepticism din partea utilizatorilor

Cu toate acestea, unii utilizatori de pe platforma X și-au exprimat îndoielile cu privire la faptul că Tate va investi cu adevărat 100 milioane de dolari în bitcoin, deoarece nu a specificat ce valută va converti în BTC. Andrew Tate a fost implicat anterior în diverse știri legate de cryptomonede. Autoritățile române i-au confiscat active semnificative, inclusiv bitcoin. Într-un videoclip publicat de un avocat penal pe Youtube, Tate a promovat bitcoin-ul ca mijloc de evitare a taxelor și a propus lansarea propriei sale cryptomonede.

Implicare în mișcarea meme stock

În plus, Tate a adoptat pe deplin mișcarea meme stock. El a declarat că s-a bucurat să contribuie la prăbușirea fondurilor speculative, subliniind că, deși valoarea sa netă este de aproximativ 11 milioane de dolari, a investit 6 milioane de dolari în Gamestop.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *