fbpx
  • bitcoinBitcoin0.12%
    $22,961.00
  • ethereumEthereum-1.36%
    $1,581.09
  • elrond-erd-2MultiversX-0.56%
    $43.50

”Proof of inocence” – utilizatorii Tornado Cash își pot demonstra acum nevinovăția

Un instrument dezvoltat de Chainway le permite utilizatorilor Tornado Cash să demonstreze că depozitele lor pe platformă nu sunt incluse în tranzacții frauduloase sau nu fac parte din liste de portofele care au accesat fonduri furate, fără a-și dezvălui propria adresă.

Numit „Proof of Innocence”, instrumentul este conceput pentru utilizatorii legitimi care nu doresc să fie asociați cu activități ilegale, dar totuși doresc să-și păstreze propria confidențialitate..

Cei care doresc să folosească noul instrument trebuie să furnizeze o listă de portofele rău intenționate cu care nu doresc să fie asociate. Apoi instrumentul poate dovedi că portofelul folosit pentru a depune fondurile nu este inclus în lista respectivă.

„Oferind această dovadă, utilizatorii pot demonstra că nu sunt hackeri și pot face retrageri de la Tornado Cash cu încredere”, a spus Chainway, care se descrie ca un constructor de risc web3, într-o postare Medium săptămâna trecută.

„Acest lucru nu numai că îmbunătățește securitatea și încrederea sistemului, dar ajută și la protejarea utilizatorilor legitimi de a fi asociați cu activități ilegale, fără a le sacrifica confidențialitatea.”

În prezent, acest lucru este posibil în Tornado Cash, dar este necesar ca utilizatorul să-și furnizeze adresa – ceva care subminează scopul utilizării unui serviciu de mixing crypto.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *