fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,983.00-0.51%
  • ethereumEthereum$1,617.79-1.06%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.894.20%

Procurorii coreeni percheziţionează exchange-urile implicate în Terraform Labs

Procuratora Districtului de Sud din Seul a percheziţionat miercuri 7 exchange-uri printre care Coinone, Bithumb şi Upbit pentru a investiga un posibil caz de frauda legat de prăbuşirea Terra USD şi Luna al companiei Terraform Labs.

Ancheta a început în jurul orei 17:30 şi a implica sechestrarea dispozitivelor, documentelor şi înregistrărilor tranzacţiilor efectuate de către exchange-uri. Pe lângă aceste exchange-uri au fost percheziţionate şi alte 8 locuinţe asociate cu unii suspecţi din cazul Terraform Labs.

Procurorii vor începe analiza materialului confiscat şi vor chestiona martorii pentru a determina posibili suspecţi şi vinovaţi. De asemenea, anchetatorii vor verifica dacă Kwon și echipa sa au fost responsabili pentru „cauzarea intenționată” a colapsului, ștergând 60 de miliarde de dolari de pe piața crypto în câteva zile.

Conform unor susţineri din partea companiei de securitate Uppsala Security, portofelul ce se afla în spatele atacului ce a provocat de-pegging-ul UST a fost deţinut sau controlat de Terraform Labs sau Luna Foundation Guard. CEO-ul companiei, Kim Hyung a cerut autorităţilor să se implice mai mult în acest caz, susţinând faptul că inclusiv exchange-uri precum Coinbase şi Binance au fost implicate în acest caz.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *