fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,432.001.72%
  • ethereumEthereum$2,036.910.93%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.50-0.52%

Prizefighter, un film finanțat din vânzarea de NFT-uri

Filmul care îl are în distribuție pe actorul Russel Crowe, a fost lansat în cinematografe. Prizefighter este un film despre legendarul boxer Jim Belcher şi povestea să. Filmul a fost finanţat parțial prin Moviecoin, o platformă de finanţare prin intermediul NFT-urilor.

„Întreaga idee a Moviecoin.com este de a finanța filme folosind crypto și NFT-uri. Așa că uneori trebuie să fie ca un proces creativ pentru că trebuie să înțelegi cum să strângi bani prin astfel de metode” a declarat James Mackie, fondatorul Moviecoin.

O parte din recuzita de film precum mănuşile de box purtate de Russel Crowe au fost transformate şi vândute în NFT-uri. În prezent, există 18 NFT din colecția Prizefighter pe OpenSea, cea mai mare piață NFT din lume.

Potrivit OpenSea, fiecare NFT reprezintă o fracțiune din cota totală a profitului din toate veniturile viitoare ale filmului.

„Fiecare Prizefighter NFT reprezintă o cotă totală de profit de 0,016% din toate veniturile viitoare ale filmului. De exemplu, dacă Prizefighter realizează profit de 50 de milioane de dolari, fiecare deținător al NFT va primi 8.000 de dolari în profit din contractul nostru inteligent.”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *