fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,966.00-0.65%
  • ethereumEthereum$1,618.13-1.07%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.773.61%

Primul interviu al lui Do Kwon după prăbușirea Terra are loc cu un jurnalist necunoscut

O publicație media necunoscută pe numele de Coinage Media a lansat un interviu cu Do Kwon, primul după prăbuşirea Terra Luna. În teaser-ul interviului Do Kwon spune:

„Terra trebuia să fie o monedă stabilă și nu a rămas stabilă. Prin urmare, trebuie să fie o fraudă și trebuie să fie o înșelătorie. Crypto este încă un fel ca vestul sălbatic sălbatic. Cred că m-am dezvoltat ca un fel de alter ego.” Când a fost întrebat de cofondatorul Coinage Media, Zack Guzmán, dacă se încântă la comentariile sale din trecut, Kwon răspunde: „Da, dar stablecoin-ul algoritmic începea să devină standard în industrie. Am pariat mare și cred că am pierdut.”

Coinage Media susține că CEO-ul Theranos, Elizabeth Holmes, știa că tehnologia ei nu funcționează, dar a continuat să o vândă oricum. Theranos a devenit faimos pentru construirea unui sistem despre care compania susținea că poate identifica o varietate de afecțiuni a protocoalelor.

Personalitatea în ascensiune Twitter @FatManTerra pretinde că este un insider al proiectului Terra. El a scurs multe documente din interior în timpul și după prăbușirea ecosistemului Terra. El a spus despre interviul cu Kwon:

„Da, de ce să nu ai un interviu cu cineva mai neutru și mai respectabil, cum ar fi Bloomberg sau Fortune, în loc de cineva care te-a plătit în mod constant de *ani*, aproape ca și cum ar fi plătit? Și vă veți adresa miliardelor pe care le-ați încasat din sistem?”

La care Guzmán a răspuns: „@FatManTerra mai respectabil? Am fost un utilizator al Terra la fel ca și tine. De asemenea, cam dubios că te comporți ca și cum nu aș încerca să vă contactez pentru asta. Bineînțeles că am acoperit Terra. Fie avea să fie întotdeauna cel mai mare succes al cripto, fie cel mai mare eșec al său.”

Cu toate acestea, unii oameni nu-l apreciază pe intervievator și au făcut observații spunând că interviul este probabil o cascadorie publicitară și un intervievator mai respectabil ar fi trebuit să preia postul. Întrebat dacă este un interviu plătit, Guzman a răspuns că nu.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *