fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,977.001.49%
  • ethereumEthereum$3,420.281.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.412.82%

Prețul CRO scade cu 28% în urma îngrijorărilor privind dovada rezervei

Tokenul Crypto.com nativ, CRO, a scăzut cu aproape 30% într-o zi. Conform datelor, portofelele Crypto.com Ethereum și șase portofele Bitcoin dețin un total de 2,68 miliarde de dolari în active digitale. Problema este că exchange-ul deține deține mai mult Shiba Inu decât Ethereum . Potrivit datelor, are 531 de milioane de dolari în SHIB, comparativ cu 446 de milioane de dolari în ETH. De asemenea, deține 80 de milioane de dolari în propriul token CRO.

„Dacă aveți fonduri pe Crypto.com, vă rugăm să acordați atenție siguranței fondurilor dumneavoastră. Ei dețin o mulțime de $SHIB și $CRO.” a transmis furnizorul de date Lookonchain.

 

De asemenea, a raportat un transfer fals de active înainte ca firma să-și elibereze dovada rezervelor. A descoperit că Crypto.com a retras un total de 210 milioane USDT de la Binance și 50 milioane USDC de la Circle înainte de anunțul făcut.

Cu toate acestea, CEO-ul Crypto.com Kris Marszalek a respins această afirmație pe 14 noiembrie, declarând:

„Am explicat în thread că fondurile au fost folosite pentru a acoperi comenzile clienților pe platforma noastră. Expunerea noastră totală la FTX este de sub 10 milioane USD.”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *