fbpx
  • bitcoinBitcoin0.14%
    $22,979.00
  • ethereumEthereum-1.51%
    $1,579.56
  • elrond-erd-2MultiversX-0.73%
    $43.43

Hack asupra Binance: API-ul platformei a fost afectat

Un utilizator al exchange-ului Binance a raportat că cineva a avut acces la contul său și a plasat o comandă de AXS, cumpărând activele digitale în valoare de 1 milion de dolari. Cu toate acestea, Binance transmite că nu este de vină. Într-un thread pe Twitter, însuși CEO-ul schimbului și-a postat îngrijorarea cu privire la situație și a declarat că Binance încearcă să înțeleagă care ar putea fi problema. La scurt timp după, CZ a venit cu o explicație.

Problema a apărut de la cheia API a exchange-ului utilizată pentru plasarea comenzilor prin diverse conturi, gestionând diferite aplicații precum boții de tranzacționare sau transmiterea datelor către alte aplicații.

Botul de tranzacționare Skyrex a fost metoda folosită de utilizatorul Binance care a trebuit să închidă o poziție nedorită pe AXS. Cu toate acestea, scurgerea API poate să nu fie legată de proiect, ci de utilizatorul însuși, care ar fi putut să o scurgă accidental. Dacă Skyrex este sursa scurgerii, utilizatorii ar trebui să revoce imediat API-urile prin setarea contului lor Binance, pentru a evita potențialele probleme.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *