fbpx
  • bitcoinBitcoin$56,780.00-0.25%
  • ethereumEthereum$4,548.13-0.09%
  • ElrondElrond$358.89-14.09%

Poșta britanică va începe să accepte plăți în crypto

posta uk

Aplicația se numește EasyID, a fost lansată pe 23 august și a fost dezvoltată în parteneriat cu Yoti, o companie care se ocupă cu securitatea ID-urilor digitale. Prin intermediul aplicației, userii vor avea acces la Swarm Markets, un exchange crypto unificat.

Swarm Markets este primul protocol DeFi licențiat și autorizat. Această mișcare ar oferi deci celor 10 milioane de utilizatori ai aplicației Post Office EasyID acces la piața crypto. Poșta nu va percepe comisioane pentru plățile făcute prin această opțiune.

“By making it easy and safe to buy real Bitcoin and Ethereum, more people now have the option to get started in crypto.”

… a declarat Philip Pieper, co-fondatorul Swarm Markets. Compania are sediul în Berlin și urmează reglementările impuse de autoritatea financiară germană BaFin.

Platforma este una clasică în ceea ce privește funcționalitățile DeFi, fiind un AMM echipat cu opțiuni de trading, stocare, lending și yield farming. Smart contract-urile Swarm Market reprezintă un fork al Balancer.

Decizia luată de autoritățile poștale a fost o surpriză pentru mulți oameni, ținând cont și de volatilitatea extremă pe care am observat-o pe piața crypto în ultimele zile. Mai mult decât atât, autoritatea financiară britanică, FCA, a avertizat oamenii să nu investească în asset-uri crypto din pricina lipsei de reglementări și a volatilității pieței.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *