fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,942.00-0.47%
  • ethereumEthereum$1,879.05-0.87%
  • ElrondElrond$60.30-1.44%

Festivalul de artă din Miami vinde bilete VIP sub formă de NFTs

miami nft

Festivalul de artă SCOPE din Miami lucrează împreună cu YellowHeart, o firmă blockchain specializată în vânzarea de bilete, pentru a oferi entuziaștilor oportunitatea de a cumpăra bilete VIP sub formă de NFTs.

“This unique set of minted tickets will feature exclusive editioned artwork by emerging and celebrated artists”.

… a declarat Alexis Hubshman, fondatorul SCOPE. Cei de la SCOPE spun că acesta este primul festival de artă care oferă bilete în format NFTs. Proiectul YellowHeart este construit pe rețeaua Polygon.

Biletele pot fi cumpărate în cryptomonede, dar și prin carduri de credit. Vânzarea acestora a început încă de pe 10 septembrie. Festivalul include nume din lumea artei ca Swoon, Saype și Relm.

NFT-urile continuă să aibă o prezență din ce în ce mai mare în industriile de entertainment și artă. Acestea permit accesul la conținut și experiențe exclusive și elimină oameni de mijloc în ceea ce privește plățile.

Mulți muzicieni și-au lansat deja NFT-urile propii, unii din ei chiar cu ajutorul celor de la YellowHeart. Printre acești artiști se numără Maroon 5, Kings of Leon și Britney Spears.

Cei de la YellowHeart au colaborat și cu artistul ZHU pentru lansarea unor community tokens legați de un eveniment live. Aceștia au colaborat și cu o echipă de fotbal din Premier League pentru lansarea unor NFT-uri.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.