fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,974.001.14%
  • ethereumEthereum$3,421.170.39%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.492.31%

Polkadot se aliază cu Beatport pentru a aduce muzica electronică în lumea blockchain

Beatport.io va aduce muzica electronică în Web3, oferind fanilor acces la colecții exclusive și experiențe interactive cu artiști și case de discuri.

Beatport se alătură forțelor cu Polkadot, rețeaua blockchain de generație următoare care susține mișcarea pentru un web mai bun, pentru a lansa Beatport.io, un marketplace de colecționari digitali care aduce generația următoare de muzică electronică în Web3. Dezvoltat și proiectat în parteneriat cu Define Creative, Beatport.io va fi lansat pe Aventus, un furnizor de soluții Web3 pentru întreprinderi și parachain în ecosistemul Polkadot.

Marcând prima prezență permanentă a Beatport în spațiul Web3, acest proiect le va permite artiștilor, producătorilor și caselor de discuri să se bucure de beneficiile Web3, oferind în același timp fanilor muzicii o oportunitate de a-și aprofunda legătura cu artiștii și DJ-ii preferați.

Aceste colecții digitale vor deveni, de asemenea, în unele cazuri, un instrument de implicare a fanilor pentru artiști și case de discuri, oferind acces anticipat la caracteristici bonus, cum ar fi piese nereleaseate, bilete cu reducere și acces în zonele VIP la evenimente globale.

La nivel tehnic, NFT-urile vor fi distribuite prin intermediul Aventus, un blockchain construit pe Polkadot care ajută întreprinderile stabilite să ofere cazuri de utilizare Web3 din suita lor largă de produse modulare și compozabile.

Pe lângă lansarea Beatport.io, Beatport și Polkadot vor colabora și la zece evenimente majore în următoarele 18 luni. Fiecare eveniment va celebra lansarea unei noi colecții accesibile prin intermediul portofelelor integrate cu Polkadot. Evenimentele vor fi produse de Beatport și vor avea loc în paralel cu evenimente majore de muzică și Web3.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *