fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.82%
    $22,830.00
  • ethereumEthereum-4.16%
    $1,567.70
  • elrond-erd-2MultiversX-6.07%
    $42.26

Polkadot este acum disponibil pe Coinbase

coinbase polkadot

 

Începând de astăzi, Polkadot (DOT) este disponibil pe Coinbase.com și în aplicațiile Coinbase pentru Android și iOS. Utilizatorii platformei pot acum tranzacționa, trimite, primi și stoca DOT în regiunile suportate de Coinbase, în afară de Singapore.

Anunțul vine la nici o săptămână după ce Polkadot a fost lansat pe Coinbase Pro. După cum am scris atunci, mișcarea nu e tocmai o surpriză, existând multe precedente similare.

Listarea pe Coinbase nu a dus la o creștere semnificativă a prețului DOT, dar trebuie menționat totuși că, la momentul anunțului, piața se îndrepta spre o direcție negativă.

Coinbase este al doilea exchange din lume, după trading volume zilnic, cu aproximativ 2.7 miliarde de dolari. Acesta este cu mult în urma Binance, care are un volum de 18,3 miliarde de dolari și un număr de utilizatori săptămânali aproape de 10 ori mai mare decât Coinbase.

Reamintim aici că următorul milestone pentru Polkadot îl reprezintă licitațiile de pe Kusama, ecosistemul soră de test al Polka. Mai apoi urmează licitațiile de pe rețeaua principală Polkadot, ce vor începe poate spre sfârșitul acestui an.

Aceste două evenimente sunt cele care sunt așteptate să genereze un impact major asupra adopției și popularității Polkadot, și implicit a prețului monedei native, DOT.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *