fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,960.00-0.67%
  • ethereumEthereum$1,618.78-1.06%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.763.57%

Playboy pierde 5 milioane de dolari după ce acceptă Ethereum ca plată pentru NFT-uri

Revista Playboy a anunțat recent că a suferit o pierdere semnificativă în valoarea de 5 milioane de dolari în urma investiției făcute în Ethereum.

Această investiție a fost făcută anul trecut, dar compania a suferit pierderi mari din cauza prăbușirii prețului criptomonedei. Playboy a acceptat plata în Ethereum pentru NFT-urile sale numite “Rabbitars”, lansate în octombrie 2021, iar acestea sunt considerate active digitale și sunt trecute în bilanțul companiei.

În conformitate cu raportul anual, valoarea deținerii Ethereum a fost reflectată în cel mai mic preț de tranzacționare înregistrat pe piață de la momentul primirii monedei, iar aceasta a dus la pierderea de 5 milioane de dolari. Playboy a declarat că aceste active sunt considerate “active imateriale cu durată nelimitată” și că, dacă valoarea lor justă scade sub valoarea lor înregistrată în bilanț, acestea pot duce la pierderi suplimentare.

Această investiție făcută de Playboy în Ethereum a făcut parte din strategia mai largă a companiei de a rămâne relevantă și de a atrage o nouă generație de fani prin implicarea în tehnologia blockchain și NFT-uri. Playboy a lansat propriul său marketplace NFT, precum și NFT-uri pentru copertele iconice ale revistei sale și pentru alte proiecte în colaborare cu alți artiști și mărci.

În plus, Playboy a exprimat interesul în a explora și alte tehnologii Web3, precum finanțele decentralizate (DeFi) și dezvoltarea metaverse-ului. Playboy a permis de asemenea plata cu Bitcoin pentru ofertele sale TV și Playboy.com.

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *