fbpx
  • bitcoinBitcoin0.09%
    $22,969.00
  • ethereumEthereum-1.41%
    $1,581.78
  • elrond-erd-2MultiversX-0.63%
    $43.52

Peter Schiff: Bitcoin ar putea să scadă sub 10.000 de dolari

Într-un interviu recent realizat împreună cu Kitco, Peter Schiff a prezis faptul că Bitcoin ar putea ajunge la un preț sub nivelul de 10.000 de dolari din cauza vânzărilor masive şi forţate din ultima perioadă. Acesta este convins că Bitcoin a depășit nivelul de 69.000 USD în noiembrie anul trecut. „Nu cred că va face un nou maxim”, a prezis Schiff.

Vorbind despre recentul raliu al Bitcoin, investitorul susține că este doar unul superficial. Este cunoscut faptul că Peter Schiff este anti-crypto susţinând că este doar o schemă piramidală. Totuşi, prezicerile lui Schiff nu au fost mereu îndeplinite. În august 2019, economistul a estimat că preţul Bitcoin nu va ajunge niciodată la 50.000 de dolari. Datorită numărului impresionant de apeluri de preț eșuate, unii comercianți îl tratează acum pe Schiff ca pe un indicator contrariant. Schiff prezice dispariţia Bitcoin în mai puţin de 10 ani.

„Toate aceste scheme piramidale eșuează la un moment dat, indiferent că e acum sau mai târziu. La un moment dat rămâi fără proști, iar ultimul prost este cel care rămâne cu sacul plin”, a spus Schiff în interviu.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *